2010. október 2., szombat

Rádiócsend

Először is mindenkitől szeretnék elnézést kérni, aki az elmúlt néhány hétben érdeklődött a hogylétem felől és vagy semmilyen vagy csak valami rövid választ kapott. Természetesen most is meg tudom magyarázni a kellemetlen viselkedésem okát, természetesen most sem én tehetek semmiről csakis a rajtam kívül álló körülmények – szóval kezdem is a magyarázkodást

Az utolsó bejegyzésem után nemsokkal elkezdtem dolgozni, elkezdődött a betanításom, a felkészítésem a végleges állásomra. Egy brixtoni boltban güriztem napi 8-9 órákat, amit szó szerint lehet venni, hiszen meglehetősen komoly mennyiségű információ feldolgozását és adaptálását várták el tőlem. Ennek ellenére a rövid brixtoni képzés kellemes hangulatban és kétségkívül hasznosan telt, hiszen mire a második boltba kerültem, már meglehetősen magabiztosan és hasznosan hajtottam végre a rám bízott feladatokat. (A képzésemnek erről a szakaszáról majd még írok bővebben).

Most pedig ott tartok, hogy végre a saját boltomban vagyok, és lelkesen vetem bele magam a tanultak felhasználásába. A bolt vezetőjének helyetteseként néha döntéseket kell hoznom, és természetesen vállalnom is kell a következményeket – mindemellett egy nagy rakás feladatot látok el, ami mind a kereskedelemhez kötődik – árazok, kasszázok, a vevőkkel beszélgetek, pakolok, telefonokat fogadok, szállításokat és gyűjtéseket szervezek és foglalok le időpontokra, egyszóval sok olyan dolgot csinálok, amiben viszonylag kevés a tapasztalatom.

Tehát szeretnék megnyugtatni minden türelmes és türelmetlen ismerőst, hogy szépen lassan mindenki sorra került, válaszolni fogok mindenre – de nem mostanában. 

2 megjegyzés:

  1. Sok szerencsét a munkában és minden egyéb dologban! Kíváncsian várom a bejegyzéseket, elvégre egy "közeli ismerőstől" hallani, hogy milyen az élet kint más mint egy vadidegen blogját olvasni. :)

    VálaszTörlés
  2. Na végre. :)Nagy megnyugvás, hogy semmi gond.
    Még azt elárulhatnád, hogy mi a profilja a boltnak! Már ha nem titok. :P

    VálaszTörlés